CONSULTANTA COMERCIALA

După consultația oftalmologică și/sau în baza unei rețete oftalmologice, te putem ajuta să alegi rama de ochelari potrivită pentru tine și să selectezi tipul de lentile necesare și dorite. La Opticon găsești cele mai cunoscute și bune branduri de lentile, precum ZEISS, ESSILOR și HOYA.

Lentilele de vedere sunt cea mai importantă parte a ochelarilor de vedere, iar noi îți recomandăm să acorzi mai multă atenție acestora. Lentilele cu tratamente performante se curăță și se întrețin mai ușor, iar în condițiile schimbării de temperatură, acestea au avantajul de a asigura o calitate mai bună a purtării, datorită clarității și menținerii lor pe o perioadă lungă de timp.

Lentilele calitative au un tratament mai performant, mai bun și te vor ajuta mai mult decât lentilele mai accesibile ca și preț. Modul în care vei vedea peste 10-12 luni depinde de alegerea lentilelor, dar bineînțeles și de mediul și modul în care vei utiliza ochelarii. De regulă, recomandăm o variantă de mijloc în ceea ce privește lentilele atunci când se dorește o rama de ochelari mai scumpă.

Există mai multe tipuri de lentile ce variază în funcție de  producător. Unele sunt destinate utilizării la calculator, altele sunt special create pentru condus, iar altele sunt pentru cei care lucrează în medii cu mult praf sau particule.

Alegerea lentilelor pentru ochelari trebuie să fie făcută în funcție de scopul pentru care vei folosi ochelarii de vedere. Indiferent dacă utilizezi ochelarii pentru o perioadă scurtă de timp, dacă îi porți după scoaterea lentilelor de contact sau îi folosești pentru citit, condus sau la calculator, recomandarea noastră este să ne ne spui cum și în ce scop îi vei utiliza pentru a găsi cea mai potrivită soluție.

După alegerea lentilelor, în funcție de grosimea lor și scopul utilizării ochelarilor, vom stabili tratamentele necesare. De asemenea, vom recomanda variantele de rame potrivite în funcție de fizionomia feței și scopul ochelarilor.

Dispunem de o varietate de branduri și modele de rame, forme și culori, inclusiv branduri de top și fashion precum Ray-Ban, D&G, Prada, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Tom Ford, Guess, Bvlgari dar și branduri exclusive cum sunt: Bolon, Christian Lacroix, Ted Baker, Hackett, Scotch&Soda, Le Coq Spotif, Karen Millen, Pull&Bear, Mango, Bergman, Nordik, Tonny, Luca, Chili&Co, Orange, Fresco, Goggle, ViaRoma.

Te invităm să programezi un control de rutină și să te înscrii la newsletter pentru a fi la curent cu ofertele și promoțiile Opticon. Este important să ai grijă de ochii tăi!

Programeaza-te online, rapid si simplu. Campurile cu * sunt obligatorii.

Centre de optica OPTICON

Cluj-Napoca

  • #3 Memorandulumului, Nr. 14
    (Optica MEMO – in statia de autobuz)
    Mobil: 0723.520.871

  • #4 . Str. Timotei Cipariu, Nr.15
    (Piața Cipariu)
    Mobil: 0738 874 050

Turda

Dej

Campia Turzii

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.