CONSULTANTA COMERCIALA

După consultația oftalmologică și/sau în baza unei rețete oftalmologice, te putem ajuta să alegi rama de ochelari care ți se potrivește și în funcție de aceasta tipul de lentile necesare și dorite. de la cele mai cunoscute și bune branduri de lentile (ZEISS, ESSILOR, HOYA).

Lentilele de vedere sunt cea mai importanta parte a ochelarilor de vedere și recomandăm să dai mai multă importanță și atenție acestora. Câteodată este mai bine să alegi lentile de calitate superioară, decât o ramă de ochelari mai scumpă și lentile inferioare calitativ.
Lentilele cu tratamente performante se curata si se intretin mai usor, iar in conditie schimbarii de temperatura acestea au avantajul de a asigura o calitate mai buna a purtarii datorita claritatii cat si mentinerea lor pe o perioada indelungata de timp.

De cele mai multe ori recomandăm o variantă de mijloc dacă se dorește și o ramă de ochelari mai scumpa.

Exista mai multe tipuri de lentile la fiecare producător, unele sunt lentile pentru calculator, altele sunt dedicate pentru condus, altele pentru cei care lucrează în medii mai dure cu mult praf, particule, etc.

Alegerea lentilelor pentru ochelari trebuie să fie în funcție de cum și la ce vei folosi ochelarii de vedere. Fie că vei utiliza ochelari de vedere cu scop de rezervă pentru o perioadă scurtă de timp sau îi vei purta după scoaterea lentilelor de contact sau îi vei folosi la citit, condus, calculator, sau toate acestea la un loc, recomandarea noastră este să ne spui cum și în ce mod îi veți utilza ochelarii, pentru a găsi ceea mai avantajoasă soluție de lentile de vedere și ramă de ochelari.

După alegerea lentilelor, în funcție de grosimea acestora și scopul utilizării ochelarilor de vedere, stabilim tratamentele care vor fi aplicate lentilelor, indici de reflacție și îți vom prezenta variantele de rame de ochelari potrivite. Rama de ochelari va fi recomandată în funcție de fizionomia feței dar și în funcție de scopul ochelarilor de vedere.

În toate magazinele noastre dispunem de o gamă mare de branduri și o varietate bogată de modele de rame de vedere, forme și culori. Avem rame de ochelari de la branduri de top și fashion: Ray-Ban, D&G, Prada, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Tom Ford, Guess, Bvlgari dar și branduri exclusive pe judetul Cluj cum sunt: Bolon, Christian Lacroix, Teb Baker, Hackett, Scotch&Soda, Le Coq Spotif, Karen Millen, Pull&Bear, Mango, Bergman, Nordik, Tonny, Luca,
Chili&Co, Orange, Fresco, Goggle, ViaRoma.

Așa că te invităm să te programezi la un consult de rutină, să te înregistrezi la newsletter pentru a primi oferte și promoții și apoi să vii la una din cele 11 optici pentru a-ți găsi perechea… de ochelari :).

Programeaza-te online, rapid si simplu. Campurile cu * sunt obligatorii.

Centre de optica OPTICON

Cluj-Napoca

  • #4 Memorandulumului, NR. 14
    (Optica MEMO – in statia de autobuz)
    Mobil: 0723.520.871

  • #5 . Str. Timotei Cipariu, Nr.15
    (Piața Cipariu)
    Mobil: 0738 874 050

Turda

Dej

Campia Turzii

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

Vreau sa ma abonez!