Lentile Eyezen Essilor – bucură-te de viața conectată pe care o ai. Ochii tăi nu vor obosi.

Ce dispozitiv digital folosești cel mai des de-a lungul zilei? Laptop, TV, tabletă, telefon?

Fie că petreci 3 ore sau până la 12 ore pe zi în fața unui dispozitiv digital, viața digitală are impact asupra vederii.

Lentilele Eyezen combină două caracteristici esențiale, ca să te poți bucura în continuare de o viață conectată.

Relaxează-te și protejează-ți ochii de ecrane cu lentilele pentru calculator Eyezen de la Essilor.

O combinație inovativă – cu o structură a lentilei special concepută pentru a aduce un plus de ajutor în fața dispozitivelor digitale. Vederea ta este mai bună decât cu lentile obișnuite și nu mai trebuie să faci efort vizual atât de mare pentru a vedea clar la mică distanță. Protecție cu un filtru avansat pentru lumina albastră-violet dăunătoare.

Lentilele pentru ochelarii de vedere, Eyezen de la Essilor sunt lentile de zi cu zi îmbunătățite, special concepute pentru a relaxa ochii și pentru a oferi protecție când lucrezi sau socializezi în fața unui ecran digital.

Lentilele Eyezen sunt aprobate de către clienți. 8 din 10 declară că simt că nu îi mai dor atât de tare ochii. 3 din 4 observă că nu-i mai doare atât de tare capul.

Folosirea tot mai intensă a dispozitivelor digitale este solicitantă pentru ochi:

  • dispozitivele digitale sunt mai aproape de ochii noștri
  • stăm cu ochii fixați la ele, nu clipim suficient
  • lumina emisă de ecrane este foarte puternică
  • ne adaptăm în mod constant vederea la diferite distanțe, iar acest lucru solicită foarte mult capacitatea noastră de a focaliza.

De fapt, ochii noștri nu au capacitatea naturală de a se adapta unei vieți conectate; după numai 20 de minute de privit la obiectele din apropiere, abilitatea noastră vizuală slăbește și putem simți:

  • dureri de cap
  • dureri de ochi
  • privire încețoșată
  • dureri de ceafă

Vrei să îți relaxezi ochii? Noi avem soluția pentru a elimina disconfortul vizual.

Nu ai nevoie de o rețetă oftalmologică, poți profita de tehnologia lentilelor Eyezen și fără aceasta. Tehnologia Eyezen Focus te va ajuta să îți relaxezi ochii în timpul zilei, să scapi de efortul ocular și să dobândești o postură mai bună. Să porți lentile Eyezen înseamnă de asemenea să reușești în sfârșit să porți ramele acelea grozave pe care ți le-ai dorit dintotdeauna!

Vino în opticile noastre și încearcă lentilele Eyezen!