Regulament card cadou – Gift Card Voucher Opticon

REGULAMENT DE ACHIZITIE SI UTILIZARE A GIFT CARD VOUCHER

Cardurile cadou “Gift Card Voucher”  sunt emise in magazinele si opticile OPTICON din judetul Cluj.

Cardurile cadou emise in magazinele si opticile Opticon sunt valabile doar pentru achitarea si achizitia de produse oftalmologice (ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, solutii pentru lentile de contact) si servicii oftalmologice (control si investigatii oftalmologice) din magazinele si opticile OPTICON.

Cardul cadou este valabil 12 luni de la data achizitiei.

Dupa expirarea perioadei de valabilitate, cardul cadou nu mai poate fi utilizat pentru achitarea contravalorii produselor achizitionate.

Dupa expirarea perioadei de valabilitate, soldul cardului cadou este considerat pierdut; posesorul cardului cadou are intreaga responsabilitate in legatura cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind indreptatit la nici un fel de despagubire.

Orice persoana fizica sau juridica care doreste sa ofere un cadou sub forma de cumparaturi din magazinele fizice Opticon poate sa achizitioneze un card cadou.

Ne rezerva dreptul, de a anula participarea oricarei persoane care nu respecta Regulamentul, care este suspectat de frauda, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

Cardul Cadou se poate achizitiona doar din magazinele fizice si opticile OPTICON. Plata poate fi realizata in numerar sau prin card bancar, fara a se percepe nicio taxa de emitere. Cardul Cadou va fi livrat fizic pe loc, imediat dupa ce este procesata plata. Valoarea Cardului Cadou este cuprinsa intre 50 si 4.500 Lei. Nicio promotie nu se poate aplica la achizitionarea unui Card Cadou. Cardul Cadou nu poate fi reincarcat. Nu se acorda contravaloarea in bani a Cardului Cadou. Nu se acorda rest la achizitiile cu Card Cadou. Soldul Cardului Cadou nu poate fi transferat sau rascumparat.

Fiecare Card Cadou are o valoare unica si are inscris pe fata toate datele, care vor fi citit la momentul achizitiei/activarii cardului, la momentul verificarii soldului si a duratei de valabilitate a cardului si la momentul platii utilizand cardul in cauza. Nu se pot furniza detalii despre tranzactiile care au fost facute cu respectivul card.

Cardul Cadou poate fi utilizat imediat dupa emitere si inregistrare, la cumpararea oricarui produs din magazinele fizice sau opticile OPTICON, inclusiv a celor aflate in promotie sau alte oferte speciale, in limita valorii acestuia. Cardul Cadou nu poate fi utilizat pentru cumparaturi din magazinul online. Cardul Cadou nu poate fi folosit pentru a achiziţiona un alt Card Cadou.

Pot fi achizitionate mai multe Carduri Cadou simultan. Cardurile Cadou pot fi folosite cumulativ pentru o singura tranzactie, respectiv daca o persoana detine mai multe Carduri Cadou, aceasta poate utiliza mai multe Carduri Cadou pentru o tranzactie. Atentie nu se ofera rest!

In cazul in care valoarea cumparaturilor depaseste valoarea nominală a cardului, diferenta va fi achitata prin orice alt mijloc de plata acceptat in magazinele Opticon.

Returnarea produselor achizitionate cu card/carduri cadou se va realiza respectand conditiile de retur valabile in reteaua de magazine Opticon. Datele clientului vor fi înregistrate în sistem, iar returnarea produselor achiziționate cu card cadou va duce la reactivarea cardului.

Cardul Cadou este un produs la purtator, nenominal, fiind transmisibil prin simpla remitere de la o persoana la alta, responsabilitatea utilizarii acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Cardul este transmisibil, putand fi utilizat si de o alta persoana decat cea careia i s-a oferit de catre achizitorul initial.

In momentul utilizarii, cardul va fi reținut de personalul magazinului în momentul plății. Voucherul poate fi folosit o singură dată, pe o singură comandă.

Opticon nu isi asuma raspunderea si nu va inlocui cardul/cardurile cadou in caz de furt, pierdere, ratacire sau deteriorare. In aceste situatii, soldul Cardului Cadou se considera pierdut, nefiind posibila nici un fel de despagubire in legatura cu evenimentul care a condus la imposibilitatea de utilizare a Cardului Cadou de catre detinatorul acestuia.

Opticon nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi Card Cadou; dreptul de a utiliza Cardul Cadou va fi recunoscut persoanei care il prezinta fizic in magazin.

Nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte, in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

Regulamentul de achizitie si utilizare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat in incinta tuturor magazinelor si opticilor Opticon sau pe site-ul www.opticoncluj.ro.

Opticon este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre OPTICON si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice situatii ce ar putea rezulta din folosirea de catre o alta persoana a Cardului Cadou.

Prin achizitionarea/utilizarea unuia sau mai multor Carduri Cadou clientii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

OPTICON isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial, respectiv www.opticoncluj.ro si punerea lui la dispozitia clientilor in magazine.

Orice reclamatie legata de desfasurarea campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Eventualele litigii aparute intre OPTICON si clienti fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.