Ochelarii Guess beneficiază de aceleași cunoștințe și pasiune pentru design ca și alte produse de designer Guess, oferindu-le un avantaj stilistic față de alte companii similare. Doar aruncând o privire asupra colecției, este clar să vedem că există influențe foarte puternice din lumea modei globale în fiecare cadru, care sunt îmbogățite cu o paletă atent selectată de culori disponibile. Sigla Guess, care este acum cunoscută în întreaga lume, este prezentată în mod vizibil pe aproape toate articolele din gama de ochelari, acționând ca o ștampilă sigură de aprobare a designului și a calității construcției produselor lor.

Guess este stilul care te menține în tendințe!

Ochelari Guess

Guess Eyewear este produs de Guess, un retailer american de îmbrăcăminte de lux și accesorii de modă, care a fost fondat în 1981 de frații Paul Marciano și Maurice Marciano, care au deschis magazinul original în Beverly Hills, California.

În afară de îmbrăcăminte, Guess produce și parfumuri, ceasuri, bijuterii și alte accesorii la modă, ceea ce înseamnă că puteți să vă completați întregul look cu ofertele lor uimitoare.

Ochelari de vedere Guess

Linia de ochelari de vedere Guess este un plus important la portofoliul companiei. Formată din rame de ochelari care găzduiesc lentile prescrise, marca de ochelari Guess a fost adăugată portofoliului de accesorii și arată eleganță și calitate înaltă.

Cele mai noi modele de Guess le găsești la OPTICA OPTICON!

VEZI OCHELARI DE SOARE GUESS
VEZI RAME DE OCHELARI GUESS

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a

descoperii ultima colecție de la GUESS EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a descoperii ultima colecție de la GUESS EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE