HACKETT

1979. JEMERY HACKETT ȘI ASHLEY LLOYD-JENNINGS SE ÎNTÂLNESC ÎN STRADA PORTOBELLO,

Vestul Londrei, ambele pieptănând piața pentru îmbrăcăminte tradițională pentru bărbați britanici second-hand. În curând, a început un parteneriat de afaceri cu propriul lor stand mic în Portobello, care se vinde pe haine după curățare și reparații. Astăzi noile colecții ale lui Hackett sunt disponibile la nivel global și sunt celebre pentru reinterpretarea stilului britanic pentru domnul de astăzi, precum și pentru calitatea lor. De la croitorie personalizată până la articole de îmbrăcăminte sportive emblematice, galeriile lui Hackett sunt ca acasă la Sandringham, ca și la Silverstone.

MĂIESTRIE ȘI CĂUTAREA PENTRU CONFIGURAREA PERFECTĂ.

Intră în stadiul din dreapta; Hackett Bespoke Eyewear. Fabricat manual din cei mai buni acetați și adaptat meticulos pentru a se potrivi, colecția noastră oftalmică personalizată îmbrățișează pe deplin estetica clasică.

Astăzi noile colecții ale lui Hackett sunt disponibile la nivel global!

OCHELARI DE LUX FACUTI DE MANA, DE HACKETT BESPOKE

Lentilele, balamalele arcului, acetații; fiecare gram din fiecare ochelari de soare Hackett Bespoke a fost realizat cu grijă folosind doar cele mai bune părți, materiale și tehnici. În timp ce culoarea este clasică, stilul nu este niciodată demodat. Potrivirea este imaculată, finisajele impecabile; aceasta este cea mai autentică ochelari britanici.

CADRE DE SEMNATURĂ EXCISITE ȘI PREMIUM HACKETT

Cele mai noi modele de Hackett le găsești la OPTICA OPTICON!

VEZI RAME DE OCHELARI HACKETT

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a

descoperii ultima colecție de la HACKETTEYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a descoperii ultima colecție de la HACKETTEYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE