OCHELARI DE SOARE

Dacă ești în căutarea unor ochelari de soare perfecți, vino la Opticon. În opticile noastre avem ceea mai mare și variată gamă de mărci exclusive și fashion, de la cele mai populare branduri din lume.

În această secțiune vei putea vedea câteva din cei mai de top și fashion ochelari de soare, pe care în vei putea găsi la noi în magazinele de optică.

Dacă ai dubii despre ce ochelari de soare ți se potrivesc sau care ar fi perechea ideală pentru fizionomia feței tale, hai la ceea mai apropiată optică Opticon.
La oricare optică Opticon, reprezentanții noștri te vor putea ajuta și te vor îndruma pentru a-ți găsi ochelarii de soare perfecți stilului tău.

Ochelarii de soare sunt un accesoriu perfect, iar dacă dorești poți comanda lentile cu dioptrie, astfel te poți bucura protecție împotriva razelor de soare și de priveliște, la o calitate și claritate excelentă.

Avem ochelari de soare polarizați pentru cei care sunt deranjați de reflexii sau pentru cei care doresc să vadă peștele în apa :) și în plus oferim produse pentru toate gusturile și bugetele.

BRANDURI FAVORITE
BRANDURI EXCLUSIVE

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

Vreau sa ma abonez!

Programeaza-te online, rapid si simplu. Campurile cu * sunt obligatorii.

Centre de optica OPTICON

Cluj-Napoca

  • #4 Memorandulumului, NR. 14
    (Optica MEMO – in statia de autobuz)
    Mobil: 0723.520.871

  • #5 . Str. Timotei Cipariu, Nr.15
    (Piața Cipariu)
    Mobil: 0738 874 050

Turda

Dej

Campia Turzii