OCHELARI DE SOARE

Dacă ești în căutarea unor ochelari de soare perfecți, te așteptăm la Opticon. Unul dintre cele mai importante accesorii de vară, este o pereche perfectă de ochelari de soare. La Opticon avem cea mai mare și variată gamă de mărci exclusive și fashion, de la cele mai populare branduri de ochelari de soare din lume.

Îți punem la dispoziție ochelari de soare originali și de calitate superioară, care sunt certificați UE și nu îți vor pune în pericol vederea, asemenea ochelarilor replica/fake pe care îi vei găsi pe internet sau în târgurile second-hand.

Ochelarii de soare îți pot oferi confort într-o zi însorită, fie că e vara la mare sau iarna la ski. Pe termen lung, lumina soarelui și razele UV îți pot afecta vederea, așadar te invităm în opticile noastre pentru a-ți găsi ochelarii de soare ideali pentru tine.

Dacă ai dubii în legătură cu ce ochelari de soare ți se potrivesc sau care ar fi perechea ideală pentru fizionomia feței tale, te așteptăm la cea mai apropiată optică Opticon. Reprezentanții noștri te vor putea ajuta și îndruma să-ți găsești ochelarii de soare perfecți pentru stilul tău și bugetul tău.

Avem și ochelari de soare polarizați la prețuri accesibile, perfecți pentru cei care sunt deranjați de reflexiile solare. Bucură-te de soare și de priveliște la o calitate și claritate excelentă.

BRANDURI FAVORITE
BRANDURI EXCLUSIVE

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

Programeaza-te online, rapid si simplu. Campurile cu * sunt obligatorii.

Centre de optica OPTICON

Cluj-Napoca

  • #3 Memorandulumului, Nr. 14
    (Optica MEMO – in statia de autobuz)
    Mobil: 0723.520.871

  • #4 . Str. Timotei Cipariu, Nr.15
    (Piața Cipariu)
    Mobil: 0738 874 050

Turda

Dej

Campia Turzii