REPARAȚII RAME DE OCHELARI, OCHELARI DE SOARE & SERVICE OCHELARI

Se întâmplă adesea să nu acorzi atenție suficientă ochelarilor tăi, să fii neglijent și să-i deteriorezi fără intenție sau pur și simplu din cauza utilizării necorespunzătoare, afectând astfel balamalele, perninițele sau brațele.

Problemele cele mai comune sunt pierderea șuruburilor din brațe sau a pernițelor. Acestea se pot repara sau înlocui destul de ușor, la oricare dintre opticile noastre din Cluj-Napoca.

Există însă probleme mai grave, cum ar fi fisurile sau rupturile brațelor, care necesită o abordare mai tehnică și o atenție complexă. Dacă ai cumpărat ochelarii de la noi, nu trebuie să-ți faci griji, deoarece oferim garanție de 12 luni și post-garanție în anumite situații, astfel putem schimba brațul ramei.

Dacă lentilele ochelarilor sunt încă în stare bună, putem înlocui sau schimba complet rama deteriorată cu una nouă, fără a fi nevoie să schimbi sau să cumperi alte lentile, condiția fiind doar ca rama să fie un pic mai mică decât lentila.

În cazul în care ai probleme cu ochelarii, te așteptăm pentru detalii și mai multe informații în oricare optică Option din Cluj-Napoca, Dej, Turda și Câmpia Turzii.

Programeaza-te online, rapid si simplu. Campurile cu * sunt obligatorii.

Centre de optica OPTICON

Cluj-Napoca

  • #3 Memorandulumului, Nr. 14
    (Optica MEMO – in statia de autobuz)
    Mobil: 0723.520.871

  • #4 . Str. Timotei Cipariu, Nr.15
    (Piața Cipariu)
    Mobil: 0738 874 050

Turda

Dej

Campia Turzii

DESCOPERĂ PROMOȚIILE SPECIALE

Înscrie-te și rămâi tot timpul informat cu oferte, promoții sau reduceri speciale.

Vreau sa ma abonez!