OPTICON oferă o gamă de servicii dedicate optici medicale, în special consultațiilor oftalmologice și solutii complete de vedere și modă eyeware.

Personalul OPTICON vă poate ajuta cu consultul oftalmologic, alegerea lentilelor si a ramelor, montajul, garanție și post-garanție a calității.

CONSULTATII OFTALMOLOGICE

Avem o echipă de doctorii oftalmologi, medici oftalmologi, opticieni și optometriști dedicați și pregătiți să utilizeze tehnologia de ultimă generație pentru diagnosticarea afecțiunilor de vedere și pentru a stabili dioptriilor optime nevoilor dumneavoastră.

Masurarea dioptriilor se face cu ajutorul autorefractometrului, iar medicul oftalmolog, pe baza rezultatului, stabileste corectia optică necesară prin probarea cu lentile.

Uneori este necesară repetarea acestei consultații, adică se efectuează refractometrie cu cicloplegie după utilizarea în prealabil a picăturilor pentru dilatarea pupilelor. Scopul utilizării picăturilor este acela de a determina adevăratele dioptrii, înlăturându-se pentru o scurtă perioadă de timp, reglajele efectuate de musculatura ochiului.

În momentul dilatării vederea la distanță va fi afectată iar sensibilitatea la lumină va fi foarte mărită, de aceea este recomandat să nu conduceți automobilul sau să utilizați utilaje industriale.

Doctorii și medici oftalmologi pot realiza consultații medicale oftalmologice putând diagnostica, diferite afecțiuni ale ochilor.

PROGRAMATI-VA PENTRU UN CONSULT OFLTALMOLOGIC

PROGRAMARE ONLINE

CONSULTANTA COMERCIALA

După consultația oftalmologică și/sau în baza unei rețete oftalmologice, personalul Opticon vă va ajuta să alegeți tipul de lentile necesar și dorit de dumneavoastră de la cele mai cunoscute și bune branduri de lentile (ZEISS, ESSILOR).

Lentilele sunt cea mai importanta parte a ochelarilor de vedere și vă recomandăt să dați mai multă importanță acestora. Lentile de calitate cu un tratament adecvat,  vă vor ajuta mai mult decât lentilele mai accesibile. De alegerea lor depinde modul în care veți vedea și peste 10 – 12 luni.  Exista mai multe tipuri de lentile la fiecare producător, unele sunt lentile pentru calculator, altele sunt dedicate pentru condus, etc.

Alegerea lentilelor pentru ochelari trebuie să fie în funcție de cum și la ce folosiți ochelarii de vedere. Fie că folosim ochelari de vedere pe rol de rezervă sau îi purtăm după scoaterea lentilelor de contact sau  îi vom folosi la citit, condus, la calculator, sau toate acestea la un loc, recomandarea noastră este să alegeți produsul mai bun și să specificați la ce o să îi folosiți, pentru a găsi ceea mai avantajoasă soluție de lentile de vedere.

După alegerea lentilelor, în funcție de grosimea acestora, reprezentantul Opticon vă va prezenta variantele de rame de ochelari indicați. Rama de ochelari va fi recomandată în funcție de fizionomia feței dar și în funcție de scopul ochelarilor de vedere.

În toate magazinele noastre dispunem de o gamă mare de branduri  și o varietate bogată de modele de rame de vedere, forme și culori. Avem rame de ochelari de la branduri de top: Ray-Ban, Gucci, D&G, Prada, Vogue, Giorgio Armani, Emporio Armani, Christian Lacroix, Teb Baker, Hackett, Le Coq Spotif dar și rame accesibile: Bergman, Nordik, Chili&Co, Orange, Fresco, Goggle.

Pentru protecția împotriva razelor UV, opticile noastre vă pot oferi ochelari de soare de originali de calitate superioare cu tratamente antirelfex și cu garantare a calității.

MONTAJ & GARANTIE

Montajul lentilelor este una din procedurile cele mai importante, un montaj greșit poate transforma ochelari de vedere în un pericol pentru sănătatea ochilor. Este foarte important ca lentilele sa fie montate corect în rama, astfel departamentul de montaj este dotat cu o linie computerizata care permite citirea și scanarea automata în 3D a formei ramei, centrarea lentilei conform distanței pupilare și a ramei, tăierea automată a lentilei.

Indiferent de tipul de lentilă sau de ramă, calitatea execuției este monitorizată în permanență începând cu caracteristicile lentilelor și verificând  produsul finit.

Se oferă garanție pe rama de ochelari și pe lentilele de vedere atât de la producători cât și din partea noastră de cel puțin 12 luni. Garantă și oferim post-garanție pentru toți clienți fideli Opticon.