TONNY EYEWARE
CODE YOUR FUTURE

Nu mai exista cale de întoarcere la o lume fără internet și electricitate. Inovația technologică este peste tot în jurul nostru și technologia este prezentă în tot ceea ce facem.

CODE YOUR FUTURE este o campanie inspirată din lumea reală, o lume în continuă schimbare, o lume a inovației și a technologiei.

Tonny Eyeware vă aduce o colecție de rame de ochelari, dedicată pentru toate genurile. O colecție bazată pe stil, comfort, geometrie și siguranță.

STYLE UP YOUR LOOK

O ramă de ochelari  atemporală, care a cucerit și a ajuns în inimile tuturor iubitorilor de simplitate și minimalism. Această formă completează trăsăturile faciale, făcând un contrast între ramă de ochelari și față.

Modelul TY48249C1W este disponibil în mai multe culori, de la turquoize la o nunță de roz transparent. Brațele de metal îți oferă o senzație de ușor între timp rama realizată din accetat îți va aduce un plus de valoare look-ului tău.

DESCHIDE OCHII LA CEVA NOU!

Dacă cauți ochelari cu personalitate și care să-ți ofere un plus de valoare stilului tău, ai acum modelul CL0039C2M.

Acest model îndeplinește toate așteptările tale, este o ramă realizată folosind ultima technologie ăn materie de rame cu clip-on polarizate. 2 magneți integrați în ramă, îți vor oferi posibilitatea să dai cliponul în sus sau în jos cu ușurință, fără a fi nevoie să dai clip-onul complet jos de pe ramă.

PRIVESTE ÎN VIITOR
FĂRĂ REGULI

O ramă de ochelari unică, pentru orice gen. Fără obligații. Modelul TY48279U cu o formă inovativă și design geometric, vor atrage privirile și celor mai exigenți utilizatori de ochelari.

Realizați din oțel inoxidabil, ochelarii au o aură de design ușor și minimal, ce se poate asorta atât cu o ținută casual cât și cu o ținută mai formală.

NOII TĂI OCHELARI
DINCOLO DE APARENȚE

Să fii unic, înseamnă să dai dovadă de putere și caracter. Modelul TY48283C3W cu forma sa hexagonală a lentilelor, îți va oferii un look unic și disctinct.

Culorile ramei de ochelari îți oferă un design delicat și modern, fiind cele mai în trend culori. Grosimea ramei în combinație cu diversele culori și nuanțe de verde, îți vor da un plus de încredere stilului tău.

PROGRAMEAZĂ-ȚI VIITORUL

VIITORUL și imaginarea acestuia ne face să ne îmbunătățim continuu, pentru a satisface realitatea în continuă schimbare. Alegând cele mai noi rame de ochelari din colecția Tonny Eyewear, puteți experimenta, simți și … programa VIITORUL !

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a descoperii ultima colecție de la TONNY EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE