TONNY EYEWEAR

Ramele și ochelarii de soare Tonny se caracterizează printr-un design modern – în conformitate cu tendințele actuale – materiale de înaltă calitate și tehnologie modernă. Fie că ești un fan al eleganței clasice sau ale ultimelor trenduri, ochelarii Tonny exprimă stilul și personalitatea fiecăruia.

Tonny Eyewear cuprinde o colecție de rame de ochelari, dedicată tuturor genurilor. O colecție bazată pe stil, confort, geometrie și siguranță.
Ochelari atemporali de la Tonny au cucerit și au ajuns în inimile tuturor iubitorilor de simplitate și minimalism, completând frumos trăsăturile feței.

PRIVEȘTE VIITORUL
FĂRĂ REGULI

Realizați din oțel inoxidabil, ochelarii au o aură de design ușor, ce se poate asorta atât cu o ținută casual cât și cu o ținută mai formală.

PROGRAMEAZĂ-ȚI VIITORUL

Într-o lume-n care totul este într-o continuă mişcare, VIITORUL și plănuirea acestuia, este necesară pentru fiecare din noi. Unul din pașii spre viitor este și alegerea celor mai noi rame de ochelari din colecția Tonny Eyewear, prin care puteți experimenta, simți și programa un VIITORUL mai frumos și mai cu stil!

STILIZEAZĂ-ȚI LOOK-UL

Cele mai noi modele de la TONNY EYEWEAR le găsești la OPTICA OPTICON!

VEZI OCHELARI DE SOARE TONNY EYEWEAR
VEZI RAME DE OCHELARI TONNY EYEWEAR

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a descoperi ultima colecție de la TONNY EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE