TONNY EYEWEAR
CODE YOUR FUTURE

Nu mai există cale de întoarcere la o lume fără internet și electricitate. Inovația tehnologică este peste tot în jurul nostru și tehnologia este prezentă în tot ceea ce facem zi de zi.

CODE YOUR FUTURE (PROGRAMEAZĂ-ȚI VIITORUL) este o campanie inspirată din lumea reală, o lume în continuă schimbare, o lume a inovației și a tehnologiei.

Tonny Eyeware vă aduce o colecție de rame de ochelari, dedicată pentru toate genurile. O colecție bazată pe stil, confort, geometrie și siguranță.

O ramă de ochelari  atemporală, care a cucerit și a ajuns în inimile tuturor iubitorilor de simplitate și minimalism. Această formă completează prin contrast trăsăturile feței.

Modelul TY48249C1W este disponibil în mai multe culori, de la turcoaz la o nuanță de roz transparent. Brațele sunt realizate din metal și îți oferă o senzație de ușor, iar rama care este realizată dintr-o nouă generație de accetat, pune accetat îți va aduce un plus de valoare look-ului tău.

PRIVEȘTE VIITORUL
FĂRĂ REGULI

O ramă de ochelari pentru orice gen. Fără obligații. Modelul TY48279U are o formă inovativă și design geometric, ce va atrage privirile tuturor, chiar și celor mai exigenți utilizatori de ochelari.

Realizați din oțel inoxidabil, ochelarii au o aură de design ușor și minimal, ce se poate asorta atât cu o ținută casual cât și cu o ținută mai formală.

PROGRAMEAZĂ-ȚI VIITORUL

Într-o lume-n care totul este într-o continuă mişcare, VIITORUL și plănuirea acestuia, este necesară pentru fiecare din noi. Unul din pașii spre viitor este și alegerea celor mai noi rame de ochelari din colecția Tonny Eyewear, prin care puteți experimenta, simți și programa un VIITORUL mai frumos și mai cu stil!

STYLE UP YOUR LOOK

(STILIZEAZĂ-ȚI LOOK-UL)

Cele mai noi modele de TONNY EYEWEAR le găsești la OPTICA OPTICON!

VEZI OCHELARI DE SOARE TONNY EYEWEAR
VEZI RAME DE OCHELARI TONNY EYEWEAR

Te așteptăm în opticile OPTICON pentru a descoperii ultima colecție de la TONNY EYEWEAR!

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE